Občina Gorje

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE ŠOLNIN ZA DVIG..

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE ŠOLNIN ZA DVIG IZOBRAZBENE RAVNI I
Sklad je 23. 6. 2017 na svoji spletni strani in v Uradnem listu RS št. 31/17 objavil javni razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni. Namen javnega razpisa je povečati vključenost v vseživljenjsko učenje (VŽU) ter izboljšati kompetence, ki jih odrasli potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi. Skupna vrednost razpoložljivih sredstev..
Beri več

DELAVNICA "USTVARJALNI PODJETNIK"

DELAVNICA

Beri več

POMOČ PRI ČIŠČENJU SNEGA NA PRIVATNIH..

POMOČ PRI ČIŠČENJU SNEGA NA PRIVATNIH ZEMLJIŠČIH
Pomoč pri čiščenju snega na privatnih zemljiščih Navajamo vam kontakte oseb, ki vam na vašo željo oziroma potrebo lahko proti plačilu očistijo sneg s privatnih zemljišč. O vrednosti storitve in plačilu so dogovorite z izvajalcem. Aleš Frčej 031 598 924 Franci Piber 031 561 707 Miha Klinar 041 600 392
Beri več

TOČKA VEM SE JE PREIMENOVALA V SPOT svetovanje..

TOČKA VEM SE JE PREIMENOVALA V SPOT svetovanje GORENJSKA
  Točke VEM pod okriljem agencije SPIRIT so se z januarjem 2018 preimenovale v SPOT (Slovenska poslovna točka). Razvojna agencija Zgornje Gorenjske je tako dobila dodaten naziv SPOT svetovanje Gorenjska.   Obveščamo vam, da smo se v partnerskem konzorciju prijavili na razpis agencije SPIRIT za izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022. Vloga je bila..
Beri več

DOGODKI V MESECU FEBRUARJU 2018

DOGODKI V MESECU FEBRUARJU 2018
Koledar prireditev  
Beri več

OMEJITEV PROMETA NA LOKALNI CESTI SPODNJE GORJE -..

OMEJITEV PROMETA NA LOKALNI CESTI SPODNJE GORJE - ZGORNJE LAZE
Spoštovani,   zaradi obilnih padavin je močno poškodovan odsek lokalne ceste Spodnje Gorje - Zgornje Laze, zaradi česar je možen prehod samo za osebna vozila. Občane vljudno prosimo, da se za dostop do naselja Zgornje Laze poslužujejo občinske ceste skozi Krnico. V primeru snežnih padavin pa bo cesta zaprta za ves promet.  Jutri, 13.12.2017 bo zaradi sanacije cesta zaprta za ves promet.      Prav tako je poškodovana cesta..
Beri več

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV
Primeri nepravilnega in neodgovornega odlaganja odpadkov na eko otokih in v naravi:  Glede na to, da lahko vsak občan Občine Gorje na leto pripelje 1,5 m3 gradbenega materiala na Zbirni center Bled BREZPLAČNO, je odlaganje gradbenih odpadkov na EKO otokih NEDOPUSTNO! Več na spletni strani Infrastrukture Bled.    Vandalizem in objestnost!   Zbiranje kosovnih odpadkov na prevzemnih mestih. Kosovne odpadke, po vašem predhodnem..
Beri več

NAMERA O USTANOVITVI NEODPLAČNE SLUŽNOSTI V..

NAMERA O USTANOVITVI NEODPLAČNE SLUŽNOSTI V JAVNO KORIST
NAMERA O USTANOVITVI NEODPLAČNE SLUŽNOSTI V JAVNO KORIST   Na podlagi 55. člena Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, štev. 34/11, 42/12, 24/13 in 10/14) Občina Gorje, Zgornje Gorje 6b, 4247 Zgornje Gorje, dne 5.5.2017 objavlja namero o ustanovitvi neodplačne služnosti obratovanja, vzdrževanja in nadzora vodovodne in komunalne infrastrukture ter pripadajočih objektov na..
Beri več

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017
  MEDGENERACIJSKI CENTER BLED   PROGRAMI NA BLEDU   Dejavnosti potekajo v sejni sobi Ledene dvorane ter v telovadnici No.1 fitnesa, ki je del Ledene dvorane.   Programi v okviru Medgeneracijskega centra Bled so BREZPLAČNI V PROGRAME, KI POTEKAJO V MCG BLED SE PRIJAVITE PRI HANI PREMRL   KONTAKTNA OSEBA: HANA PREMRL E- MAIL: ..., GSM: 031 238 824   1. NOVO! KOZMIČNI ZDRAVILNI ZVOKI IN NOTRANJI SMEHLJAJ, MARECLA..
Beri več

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih..

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem
V skladu s 87. členom Stanovanjskega zakona (uradni list RS, št. 69/03 in spremembe) in na podlagi Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (Uradni list RS, št. 14/04 in spremembe) Občina Gorje objavlja naslednjo PREDNOSTNO LISTO ZA DODELITEV NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM.    
Beri več