Občina Gorje

POGOJI ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE PLAKATNIH..

POGOJI ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE PLAKATNIH MEST - VOLITVE PREDSEDNIKA DRŽAVE
Pogoji za pridobitev pravice do uporabe plakatnih mest za volitve predsednika države  
Beri več

PREVENTIVNI UKREP PREKUHAVANJA VODE NA OBMOČJU..

PREVENTIVNI UKREP PREKUHAVANJA VODE NA OBMOČJU NASELJA ZATRNIK
Komunalno podjetje Infrastruktura Bled d. o. o. obvešča uporabnike pitne vode na območju naselja Zatrnik, da je uveden preventivni ukrep prekuhavanja vode. Predlagamo, da se po navodilih Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano ter študije HACCP: voda pred zaužitjem do nadaljnjega prekuhava in pri tem upošteva navodila o prekuhavanju vode, ki jih lahko dobite na naši spletni strani, občasno izvede izpiranje..
Beri več

PROMETNA UREDITEV OB GRADNJI V PODHOMU - KLINARJEV..

PROMETNA UREDITEV OB GRADNJI V PODHOMU - KLINARJEV KLANEC
Prometna ureditev - Klinarjev klanec        
Beri več

NAMERA O USTANOVITVI NEODPLAČNE SLUŽNOSTI V..

NAMERA O USTANOVITVI NEODPLAČNE SLUŽNOSTI V JAVNO KORIST
NAMERA O USTANOVITVI NEODPLAČNE SLUŽNOSTI V JAVNO KORIST   Na podlagi 55. člena Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, štev. 34/11, 42/12, 24/13 in 10/14) Občina Gorje, Zgornje Gorje 6b, 4247 Zgornje Gorje, dne 5.5.2017 objavlja namero o ustanovitvi neodplačne služnosti obratovanja, vzdrževanja in nadzora vodovodne in komunalne infrastrukture ter pripadajočih objektov na..
Beri več

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017
  MEDGENERACIJSKI CENTER BLED   PROGRAMI NA BLEDU   Dejavnosti potekajo v sejni sobi Ledene dvorane ter v telovadnici No.1 fitnesa, ki je del Ledene dvorane.   Programi v okviru Medgeneracijskega centra Bled so BREZPLAČNI V PROGRAME, KI POTEKAJO V MCG BLED SE PRIJAVITE PRI HANI PREMRL   KONTAKTNA OSEBA: HANA PREMRL E- MAIL: ..., GSM: 031 238 824   1. NOVO! KOZMIČNI ZDRAVILNI ZVOKI IN NOTRANJI SMEHLJAJ, MARECLA..
Beri več

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih..

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem
V skladu s 87. členom Stanovanjskega zakona (uradni list RS, št. 69/03 in spremembe) in na podlagi Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (Uradni list RS, št. 14/04 in spremembe) Občina Gorje objavlja naslednjo PREDNOSTNO LISTO ZA DODELITEV NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM.    
Beri več