Občina Gorje

POGOJI ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE PLAKATNIH..

POGOJI ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE PLAKATNIH MEST - ZAKONODAJNI REFERENDUM - DRUGI TIR

Beri več

23. REGIJSKO PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE..

23. REGIJSKO PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE POMOČI CZ IN RK

Beri več

KO SE POJAVI KAČA

KO SE POJAVI KAČA
KO SE POJAVI KAČA …   Pomlad se je že dodobra spustila tudi v hladnejše kotičke gorenjskih krajev in sončni žarki so iz hiberniranja na plan privabili mnoge živali in med njimi tudi marsikatero izmed slovenskih avtohtonih vrst kač, ki si bližino domovanja deli s človekom. Kljub majhnosti dežele lahko z malo sreče v naravi opazimo katero od kar 11 vrst, ki živijo na razmeroma majhnem področju in kar nekaj izmed teh vrst lahko..
Beri več

DOGODKI V MESECU APRILU 2018

DOGODKI V MESECU APRILU 2018
Koledar prireditev  
Beri več

NOV PROMETNI REŽIM V PODHOMU V ČASU SEZONE..

NOV PROMETNI REŽIM V PODHOMU V ČASU SEZONE OBISKA SOTESKE VINTGAR
Obveščamo vas, da bo v času povečanega obiska soteske Vintgar v naselju Podhom veljal spremenjen prometni režim. Prometni režim bo začel veljati s 1.4.2018.    Na kategorizirani občinski cesti z oznako JP 512991 (čez Gabrc) bo omejen promet za vsa motorna vozila, razen za enosledna vozila in lokalni promet. Na kategorizirani občinski cesti z oznako LC 012101 pa bo omejitev skupne teže na 7,5 t. Težjim vozilom bo dovoljeno samo z..
Beri več

Razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj..

Razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj Občine Gorje za leto 2018
Na podlagi 8. in 9. člena Odloka o priznanjih Občine Gorje (Ur. List RS, št. 42/2008), komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, objavlja   R A Z P I S ZA ZBIRANJE PREDLOGOV ZA PODELITEV PRIZNANJ OBČINE GORJE ZA LETO 2018   Občina Gorje podeljuje naslednja priznanja:   1. NAZIV - ČASTNI OBČAN OBČINE GORJE se podeljuje:   Za častnega občana občine je lahko imenovana oseba, katere delo in aktivnosti..
Beri več

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2018

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2018
Občina Gorje razpisuje nove javne razpise. Več si lahko pogledate tukaj.
Beri več

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV
Primeri nepravilnega in neodgovornega odlaganja odpadkov na eko otokih in v naravi:  Glede na to, da lahko vsak občan Občine Gorje na leto pripelje 1,5 m3 gradbenega materiala na Zbirni center Bled BREZPLAČNO, je odlaganje gradbenih odpadkov na EKO otokih NEDOPUSTNO! Več na spletni strani Infrastrukture Bled.    Vandalizem in objestnost!   Zbiranje kosovnih odpadkov na prevzemnih mestih. Kosovne odpadke, po vašem predhodnem..
Beri več

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017
  MEDGENERACIJSKI CENTER BLED   PROGRAMI NA BLEDU   Dejavnosti potekajo v sejni sobi Ledene dvorane ter v telovadnici No.1 fitnesa, ki je del Ledene dvorane.   Programi v okviru Medgeneracijskega centra Bled so BREZPLAČNI V PROGRAME, KI POTEKAJO V MCG BLED SE PRIJAVITE PRI HANI PREMRL   KONTAKTNA OSEBA: HANA PREMRL E- MAIL: ..., GSM: 031 238 824   1. NOVO! KOZMIČNI ZDRAVILNI ZVOKI IN NOTRANJI SMEHLJAJ, MARECLA..
Beri več

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih..

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem
V skladu s 87. členom Stanovanjskega zakona (uradni list RS, št. 69/03 in spremembe) in na podlagi Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (Uradni list RS, št. 14/04 in spremembe) Občina Gorje objavlja naslednjo PREDNOSTNO LISTO ZA DODELITEV NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM.    
Beri več