Občina Gorje

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2017

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2017
Občina Gorje razpisuje nove javne razpise. Več si lahko pogledate tukaj.
Beri več

PREGLED PRIKLOPOV NA KANALIZACIJSKO OMREŽJE..

PREGLED PRIKLOPOV NA KANALIZACIJSKO OMREŽJE (Podhom, Višelnica, Mevkuž, Poljšica)
V MESECU MARCU SE BO IZVAJAL PREGLED PRIKLOPOV NA KANLIZACIJSKO OMREŽJE V NASELJIH PODHOM, VIŠELNICA, MEVKUŽ IN POLJŠICA                         Obveščamo vas, da se bo v mesecu marcu izvajal pregled priklopov na kanalizacijsko omrežje v naseljih Podhom, Višelnica, Mevkuž in Poljšica.   Vsa omenjena naselja so opremljena z javno kanalizacijo in bi v tem času objekti že morali biti priklopljeni na javno kanalizacijo...
Beri več

DELAVNICA "PODJETNIŠKA KAVICA"

DELAVNICA
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vljudno vabi, da se udeležite marčevskega sklopa delavnic z naslednjimi podjetniškimi temami:   »KAKO VODITI SVOJE ENOSTAVNO KNJIGOVODSTVO«   Ob ustanovitvi podjetja je pomembno znižati stroške poslovanja. Eden izmed načinov je vodenje svojega knjigovodstva. Te veščine se lahko hitro in enostavno naučite na delavnici Kako voditi svoje enostavno..
Beri več

PROJEKT "USTVARJALNI PODJETNIK"

PROJEKT
Se ukvarjate z umetnostjo – slikate, oblikujte izdelke iz gline ali lesa, izdelujete nakit, pletete, kvačkate ali kako drugače sproščate svojo umetniško žilico?   Potem je čas, da se nam pridružite pri projektu USTVARJALNI PODJETNIK   Za sodelujoče  v okviru projekta organiziramo: vizobraževalne delavnice z različnih področij vpomoč pri ureditvi ustreznega statusa za prodajo del vpredstavitveno brošuro vseh..
Beri več

OBVESTILO O ZAČETKU GRADNJE PEŠPOTI OB DRŽAVNI..

Spoštovani,     Gorenjska gradbena družba, Jezerska cesta 20, 4000 Kranj bo za investitorja Direkcijo RS za infrastrukturo, Tržaška cesta 19, 1000 Ljubljana, urejala površine za pešce ob regionalni cesti RT-905/1095 Gorje – Krnica.   Obveščajo vas, da bodo z gradnjo pešpoti ob regionalni cesti RT-905/1095 Gorje – Krnica začeli v ponedeljek 20.2.2017. Gradnja pešpoti se bo izvajala do predvidoma 30.4.2017.   V tem času..
Beri več

MEDGENERACIJSKI ZAČETNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA

MEDGENERACIJSKI ZAČETNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA
Medgeneracijski center Bled vas vabi, da se jim pridružite na brezplačnem začetnem tečaju računalništva. Tečaj je namenjen popolnim začetnikom in tudi vsem tistim, ki že nekaj znajo in bi radi utrdili osnove uporabe računalnika in postali »računalniško pismeni«.   Na tečaju boste obravnavali vse, kar je potrebno za vsakodnevno uporabo računalnika. Naučili se boste osnov računalništva, izdelali lasten email naslov ter..
Beri več

Projekt "Uporabna zelišča"

Projekt
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske občane Gorij tudi v letu 2017 vabi k sodelovanju v projektu UPORABNA ZELIŠČA. V sklopu projekta bomo organizirali več različnih brezplačnih delavnic in predavanj na temo zelišč.   1. predavanje z naslovom VELIKA MOČ NARAVE IN ZELIŠČ V ZELENJAVNEM VRTU bo potekalo v četrtek, 30. marca 2017,  ob 17.00 uri v dvorani Gorjanskega doma v Zgornjih Gorjah. Predavala bo znana strokovnjakinja Miša..
Beri več

ODPOVED KONCERTA SLOVENSKIH SAMOSPEVOV V..

Spoštovani,   jutrišnji koncert slovenskih samospevov je zaradi bolezni prestavljen na 25. februarja 2017.    Prosimo za razumevanje.
Beri več

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017
  MEDGENERACIJSKI CENTER BLED   PROGRAMI NA BLEDU   Dejavnosti potekajo v sejni sobi Ledene dvorane ter v telovadnici No.1 fitnesa, ki je del Ledene dvorane.   Programi v okviru Medgeneracijskega centra Bled so BREZPLAČNI V PROGRAME, KI POTEKAJO V MCG BLED SE PRIJAVITE PRI HANI PREMRL   KONTAKTNA OSEBA: HANA PREMRL E- MAIL: ..., GSM: 031 238 824   1. NOVO! KOZMIČNI ZDRAVILNI ZVOKI IN NOTRANJI SMEHLJAJ, MARECLA..
Beri več

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih..

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem
V skladu s 87. členom Stanovanjskega zakona (uradni list RS, št. 69/03 in spremembe) in na podlagi Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (Uradni list RS, št. 14/04 in spremembe) Občina Gorje objavlja naslednjo PREDNOSTNO LISTO ZA DODELITEV NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM.    
Beri več