Občina Gorje - Visual - zima
Občina Gorje - Slika zimska Gorje
Občina Gorje - Slika zimska Gorje1
Občina Gorje - Slika zimska Gorje2
Občina Gorje - Slika zimska Gorje3

UGODNA POSOJILA ZA PROJEKTE PODJETNIKOV IN..

UGODNA POSOJILA ZA PROJEKTE PODJETNIKOV IN LESARJEV
Spoštovani,   Slovenski regionalno razvojni sklad s svojimi spodbudami http://www.regionalnisklad.si/, med drugim tudi na področju podjetništva, želi pripomoči k uresničevanju vizij in ciljev podjetji na področju celotne RS. V ta namen je Sklad pripravil inštrument ugodnih posojil za projekte podjetnikov in lesarjev.   Glede na to, da domače okolje dobro poznate, vas vljudno naprošamo, da to informacijo delite s podjetniki z..
Beri več

POŽARI V KUHINJI

POŽARI V KUHINJI
Med najpogostejšimi  požari v objektih po statistiki požarov, so požari v kuhinji. V kuhinjah je največ naprav, ki oddajajo toploto, ki je najpogosteje vzrok za nastanek požara. Tu se nahajajo razni štedilniki, opekači kruha, namizni žari, razni grelniki in drugi gospodinjski aparati, ki nam lahko povzročijo požar. Vsi našteti aparati so varni, če so tehnično brezhibni in če z njimi rokujemo po predpisanih navodilih in predpisih..
Beri več

VABILO NA PREDSTAVITEV POVEZOVALNE PEŠPOTI OD..

VABILO NA PREDSTAVITEV POVEZOVALNE PEŠPOTI OD ZAKLJUČKA PEŠPOTI OB REGIONALNI CESTI RT-905/1095 GORJE – KRNICA DO NOVEGA NASELJA V SPODNJIH GORJAH
Vabimo vas na predstavitev povezovalne PEŠPOTI OD ZAKLJUČKA PEŠPOTI OB REGIONALNI CESTI RT-905/1095 GORJE – KRNICA DO NOVEGA NASELJA V SPODNJIH GORJAH, ki jo gradi Direkcija RS za infrastrukturo.   Pri predstavitvi bo sodelovala občinska uprava občine Gorje in projektant omenjen poti, ki bo namenjena kot varna pešpot v šolo.   Predstavitev bo potekala v sredo, 29.3.2017 ob 16. uri, v prostorih Občine Gorje.   Vljudno vabljeni..
Beri več

VABILO NA PODJETNIŠKO KAVICO

VABILO NA PODJETNIŠKO KAVICO
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vljudno vabi, da se udeležite aprilskega sklopa delavnic z naslednjimi podjetniškimi temami:   1.      »IZDELAJ SI SAM SPLETNO STRAN« Na delavnici si bomo izdelali samostojno spletno stran. Spoznali se bomo z brezplačnim spletnim programom Weebly, ki je prijazen in enostaven spletni pomagač za izdelavo spletnih strani. Izbirali bomo med številnimi design..
Beri več

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2017

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2017
Občina Gorje razpisuje nove javne razpise. Več si lahko pogledate tukaj.
Beri več
12

UREDITEV PLOČNIKA OB REGIONALNI CESTI GORJE - KRNICA