Občina Gorje - Visual - zima
Občina Gorje - Slika zimska Gorje
Občina Gorje - Slika zimska Gorje1
Občina Gorje - Slika zimska Gorje2
Občina Gorje - Slika zimska Gorje3

MEDGENERACIJSKI ZAČETNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA

MEDGENERACIJSKI ZAČETNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA
Medgeneracijski center Bled vas vabi, da se jim pridružite na brezplačnem začetnem tečaju računalništva. Tečaj je namenjen popolnim začetnikom in tudi vsem tistim, ki že nekaj znajo in bi radi utrdili osnove uporabe računalnika in postali »računalniško pismeni«.   Na tečaju boste obravnavali vse, kar je potrebno za vsakodnevno uporabo računalnika. Naučili se boste osnov računalništva, izdelali lasten email naslov ter..
Beri več

Projekt "Uporabna zelišča"

Projekt
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske občane Gorij tudi v letu 2017 vabi k sodelovanju v projektu UPORABNA ZELIŠČA. V sklopu projekta bomo organizirali več različnih brezplačnih delavnic in predavanj na temo zelišč.   1. predavanje z naslovom VELIKA MOČ NARAVE IN ZELIŠČ V ZELENJAVNEM VRTU bo potekalo v četrtek, 30. marca 2017,  ob 17.00 uri v dvorani Gorjanskega doma v Zgornjih Gorjah. Predavala bo znana strokovnjakinja Miša..
Beri več

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017

Dogajanje v medgeneracijskem centru Bled 2017
  MEDGENERACIJSKI CENTER BLED   PROGRAMI NA BLEDU   Dejavnosti potekajo v sejni sobi Ledene dvorane ter v telovadnici No.1 fitnesa, ki je del Ledene dvorane.   Programi v okviru Medgeneracijskega centra Bled so BREZPLAČNI V PROGRAME, KI POTEKAJO V MCG BLED SE PRIJAVITE PRI HANI PREMRL   KONTAKTNA OSEBA: HANA PREMRL E- MAIL: ..., GSM: 031 238 824   1. NOVO! KOZMIČNI ZDRAVILNI ZVOKI IN NOTRANJI SMEHLJAJ, MARECLA..
Beri več

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih..

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem
V skladu s 87. členom Stanovanjskega zakona (uradni list RS, št. 69/03 in spremembe) in na podlagi Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (Uradni list RS, št. 14/04 in spremembe) Občina Gorje objavlja naslednjo PREDNOSTNO LISTO ZA DODELITEV NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM.    
Beri več
12

UREDITEV PLOČNIKA OB REGIONALNI CESTI GORJE - KRNICA