Občina Gorje - Visual - zima
Občina Gorje - Slika zimska Gorje
Občina Gorje - Slika zimska Gorje1
Občina Gorje - Slika zimska Gorje2
Občina Gorje - Slika zimska Gorje3

Podjetniška kavica

Podjetniška kavica
VABILO NA PODJETNIŠKO KAVICO                                                                       Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vljudno vabi, da se udeležite majskega sklopa delavnic z naslednjimi podjetniškimi temami:   v  »MINIMALNA PRAVNA UREDITEV PODJETJA IN INŠPEKCIJSKI NADZORI«   Imate v vašem podjetju..
Beri več

JAVNI NATEČAJ ZA ZASEDBO PROSTEGA URADNIŠKEGA..

JAVNI NATEČAJ ZA ZASEDBO PROSTEGA URADNIŠKEGA DELOVNEGA MESTA - NOTRANJI REVIZOR SNRS
Občina Jesenice v soglasju z občinami soustanoviteljicami Skupne notranje revizijske službe občin Jesenice, Bohinj, Gorje, Kranjska Gora in Žirovnica v skladu z 58. členom Zakona o javnih uslužbencih -ZJU (Ur. list RS, št. 63/07–UPB-3 s spr.) objavlja javni natečaj za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta:   NOTRANJI REVIZOR - VIŠJI SVETOVALEC   Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo..
Beri več

JAVNI NATEČAJ ZA ZASEDBO PROSTEGA URADNIŠKEGA..

JAVNI NATEČAJ ZA ZASEDBO PROSTEGA URADNIŠKEGA DELOVNEGA MESTA - VODJA SNRS
Občina Jesenice v soglasju z občinami soustanoviteljicami Skupne notranje revizijske službe občin Jesenice, Bohinj, Gorje, Kranjska Gora in Žirovnica v skladu z 58. členom Zakona o javnih uslužbencih -ZJU (Ur. list RS, št. 63/07–UPB-3 s spr.) objavlja javni natečaj za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta na položaju:   VODJA SKUPNE NOTRANJE REVIZIJSKE SLUŽBE - NOTRANJI REVIZOR PODSEKRETAR   Kandidati, ki se bodo..
Beri več

Javna razgrnitev osnutka gozdnogospodarskega..

Javna razgrnitev osnutka gozdnogospodarskega načrta za enoto Pokljuka
Datum:5. 5. 2017 O B V E S T I L O   Obveščamo vse lastnike gozdov ter vse ostale zainteresirane posameznike in organizacije, da je javno razgrnjen osnutek gozdnogospodarskega načrta za gozdnogospodarsko enoto Pokljuka za obdobje 2016 – 2025 v prostorih Zavoda za gozdove Slovenije, Območne enote Bled, Ljubljanska c. 19 na Bledu od 6. 5. do 19. 5. 2017 vsak delovni dan od 7. do 15. ure in na spletni strani  Ministrstva za kmetijstvo,..
Beri več

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2017

JAVNI RAZPISI ZA LETO 2017
Občina Gorje razpisuje nove javne razpise. Več si lahko pogledate tukaj.
Beri več
123

UREDITEV PLOČNIKA OB REGIONALNI CESTI GORJE - KRNICA