Občina Gorje

Župani, gospodarstveniki in predstavniki..

Župani, gospodarstveniki in predstavniki nevladnih organizacij o razvojnih projektih regije
Kranj, 10. julij 2019 – danes se je v prostorih Mestne občine Kranj sestal Razvojni svet gorenjske regije in Svet gorenjske regije. Župani, gospodarstveniki in predstavniki nevladnih organizacij so potrdili projekte za vključitev v dopolnjen Dogovor za razvoj gorenjske regije (v nadaljevanju Dogovor) in se seznanili z letnim poročilom o izvajanju Regionalnega razvojnega programa Gorenjske 2014–2020..   V okviru Poziva razvojnim svetom..
Beri več

NAJDEN TELEFON TESLA SMART PHONE

OBVESTILO!   Danes 8.7.2019 je bil na travniku najden telefon, znamke TESLA smart phone.  Telefon se hrani na Policijski postaji Bled. 
Beri več

OBVESTILO O SPREMEMBI POSLOVANJA KRAJEVNIH URADOV..

  Upravna enota Radovljica obvešča, da bosta Krajevna urada Bled in Bohinjska Bistrica, v času od 1. 7.  do 15. 7. 2019 ZAPRTA. Vse upravne storitve so strankam v tem času na voljo na sedežu Upravne enote Radovljica, v Radovljici, Gorenjska cesta 18. Informacije o poslovanju upravne enote so na voljo tudi na telefonski številki 04 537 16 00 ali preko e-pošte: .... Hvala za razumevanje. Upravna enota Radovljica Za vaše..
Beri več

VODA JE VARNA ZA PITJE IN PRIMERNA ZA UŽIVANJE

VODA JE VARNA ZA PITJE IN PRIMERNA ZA UŽIVANJE
  Zaradi velikega števila medijskih prispevkov bi radi prebivalce občin Gorje, Bled in Radovljica, ki so priključeni na vodovodni sistem Radovna, obvestili, da je voda zdravstveno ustrezna. Letos je bilo na vodovodnem sistemu odvzetih 22 vzorcev pitne vode (tako mikrobioloških kot kemijskih) in prav vsi so bili skladni. Tudi na zajetju Ovčja jama nismo zaznali fekalnega onesnaženja, vrednosti koncentracij dušikovih spojin so nizke. Vse..
Beri več

OBVESTILO SOBODAJALCEM

OBVESTILO SOBODAJALCEM
Turistična in promocijska taksa – nov račun za nakazila   Ponudnike nastanitvenih obratov na območju Občine Gorje, zavezance za plačilo promocijske in turistične takse, obveščamo o številki novega prehodnega računa, na katerega se nakazuje promocijsko in turistično takso v skupnem znesku – za prenočitve po 1. 1. 2019   Številka računa: 0140 7845 0000 019 TURISTIČNA IN PROMOCIJSKA TAKSA – OBČINE GORJE   Ponovno..
Beri več

DIMNIKARSKE STORITVE

DIMNIKARSKE STORITVE
Spoštovani,   obveščamo vas, da je Dimnikarstvo, Primož Rauter s.p. zaključil z opravljanjem dimnikarske dejavnosti.    Na podlagi 18. člena Zakona o dimnikarskih storitvah mora uporabnik dimnikarskih storitev izbrati dimnikarsko družbo, zato predlagamo, da si v čim krajšem času poiščete novo dimnikarsko..
Beri več

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV
Primeri nepravilnega in neodgovornega odlaganja odpadkov na eko otokih in v naravi:  Glede na to, da lahko vsak občan Občine Gorje na leto pripelje 1,5 m3 gradbenega materiala na Zbirni center Bled BREZPLAČNO, je odlaganje gradbenih odpadkov na EKO otokih NEDOPUSTNO! Več na spletni strani Infrastrukture Bled.    Vandalizem in objestnost!   Zbiranje kosovnih odpadkov na prevzemnih mestih. Kosovne odpadke, po vašem predhodnem..
Beri več

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih..

Prednostna lista za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem
V skladu s 87. členom Stanovanjskega zakona (uradni list RS, št. 69/03 in spremembe) in na podlagi Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (Uradni list RS, št. 14/04 in spremembe) Občina Gorje objavlja naslednjo PREDNOSTNO LISTO ZA DODELITEV NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM.    
Beri več