Občina Gorje

Dogodki

DELOVNA AKCIJA "OČISTIMO PLANINSKO POT V..

v sodelovanju  s TNP in sekcijo sobodajalcev pri TD Gorje. V soboto, 19. maja; zbor ob 8. uri na parkirišču ob vstopu v sotesko. S seboj prinesite nekaj orodja (škarje za obrezovanje, motika, kovinske grablje, lopata, grablje - pahljača, motorna žaga, metla). Zaradi boljše organizacije dela sporočite svojo udeležbo do 13.5.2018 na tel. št. 04 575 18 05 ali .... Za malico bo poskrbela Občina Gorje. 
Beri več

POHOD PO ČEBELARSKI POTI OB SVETOVNEM DNEVU..

POHOD PO ČEBELARSKI POTI OB SVETOVNEM DNEVU ČEBEL
V soboto, 12. maja; zbor ob 9. uri na začetku poti v Spodnjih Gorjah na Fortuni. Pohod z vodenjem in razlago bo vodil čebelar Jože Kosmač in bo trajal 2-3 ure lahke hoje. 
Beri več

ČISTILNA AKCIJA NA POKLJUKI

v organizaciji ŠD Pokljuka. V soboto, 12. maja; zbor ob 8. uri pred hotelom Center na Rudnem polju.  Za zaščitno opremo in malico bo poskrbljeno.   
Beri več

SAMOSTOJNI KONCERT PARTIZANSKEGA ZBORA IZ..

Koncert ob 70. letnici ustanovitve Zveze borcev za vrednote NOB Slovenije Združenje borcev za vrednote NOB Radovljica. v ponedeljek, 30. aprila ob 19.00 v Linhartovi dvorani v Radovljici.
Beri več

TRADICIONALNI JURJEV SEMENJ

v soboto in nedeljo, 28. in 29. aprila.
Beri več

PROSLAVA OB PRAZNIKU DNEVA UPORA PROTI OKUPATORJU

v četrtek, 26. aprila ob 18.00 uri v Festivalni dvorani Bled. Proslavo organizira KO ZB Bled in Združenje borcev za vrednote NOB Radovljica.  
Beri več

ČISTILNA AKCIJA "Očistimo Gorje"

v soboto, 21. aprila; zbor ob 8. uri za Gorjanskim domom. Priporočamo primerno obutev in zaščitne rokavice. Vrečke za zbrane odpadke boste prejeli ob pričetku akcije.  Po zaključku akcije, med 12. in 13. uro, bo malica na balinišču v R´čici.  
Beri več

RAZSTAVA SLIK "Tihožitja" avtorja Janka..

Na ogled v mesecu maju v sejni sobi Občine Gorje
Beri več

DRŽAVNO PRVENSTVO V KARATEJU

v organizaciji KK Panda v soboto, 14. aprila od 8. do 18. ure v telovadnico OŠ Gorje.   
Beri več

POHOD NA NANOS (1.262 m) V ORGANIZACIJI PD GORJE

Pohod je srednje zahteven, nekaj odsekov je zavarovanih z jeklenico. Po končanem pohodu se bomo odpeljali v vas Vrabče na kmetijo pri Tonhu, kjer nam bodo ponudili domače dobrote.  Za pohod  je potrebna ustrezna pohodniška oprema, primerna vremenskim razmeram. Prijave in dodatne informacije dobite na tel. št. 041 600 281 (Tone) in na oglasnih deskah.  
Beri več
1... 34567... 11