Občina Gorje

POSVET "ZEMLJIŠKE OPERACIJE NA KMETIJSKIH..

POSVET

Beri več

POGOJI ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE PLAKATNIH..

POGOJI ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE PLAKATNIH MEST
Na podlagi 8. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji (Ur. List RS, št. 41/07, 103/07, 105/08, 103/07, 11/11, 98/13, 6/18), Občina Gorje objavlja   POGOJE ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE PLAKATNIH MEST V OBČINI GORJE V ČASU VOLILNE KAMPANJE  ZA VOLITVE POSLANCEV IZ REPUBLIKE SLOVENIJE V EVROPSKI PARLAMENT 26.05.2019   1. člen Organizatorjem kampanje za volitve poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament, ki bodo..
Beri več

JAVNI RAZPIS ZA VZDRŽEVANJE GOZDNIH CEST NA..

JAVNI RAZPIS ZA VZDRŽEVANJE GOZDNIH CEST NA OBMOČJU OBČINE GORJE ZA LETI 2019 IN 2020
VZDRŽEVANJE GOZDNIH CEST NA OBMOČJU OBČINE GORJE ZA LETI 2019 IN 2020   Povabilo k oddaji ponudbe   Na podlagi 47. člena Zakona o javnem naročanju, ZJN-3 (Uradni list RS, št. 91/15), naročnik: Občina Gorje, Zgornje Gorje 6b, 4247 Zgornje Gorje telefon: 04 575 18 00 spletna stran: https://www.gorje.si/ matična številka: 2209721 davčna številka: 66614198 transakcijski račun:..
Beri več

BREZPLAČNA DELAVNICA "DIGITALNI MARKETING"

BREZPLAČNA DELAVNICA

Beri več

OBJAVA PO URADNI DOLŽNOSTI - IZBRIS ZAZNAMBE..

OBJAVA PO URADNI DOLŽNOSTI - IZBRIS ZAZNAMBE JAVNEGA DOBRA

Beri več

JAVNI RAZPISI 2019

JAVNI RAZPISI 2019
Občina Gorje obvešča, da so na voljo naslednji javni razpisi:   za sofinanciranje programov ljubiteljske kulturne dejavnosti v letu 2019 na območju občine Gorje, sofinanciranje dejavnosti in opreme ljubiteljske kulturne dejavnosti v občini Gorje za leto 2019, sofinanciranje prireditev v občini Gorje v letu 2019, sofinanciranje programov mladih v občini Gorje v letu 2019, sofinanciranje programov, ki so namenjeni starejšim..
Beri več

NOVO PRI FURSu - MOBILNA APLIKACIJA eDAVKI

Aplikacija je namenjena fizičnim osebam. Ponuja številne funkcionalnosti poslovanja s FURS. Poleg obrazcev, kontaktov in splošnih informacij, med drugim ponuja tudi personalizirani koledarček, preko katerega boste prejemali obvestila o svojih konkretnih obveznostih in pravicah (npr. obvestilo o izteku roka plačila določenega davka). Če vam delodajalec ne bo obračunaval in plačeval prispevkov za socialno varnost, vas bomo o tem preko..
Beri več

OBVESTILO SOBODAJALCEM

OBVESTILO SOBODAJALCEM
Turistična in promocijska taksa – nov račun za nakazila   Ponudnike nastanitvenih obratov na območju Občine Gorje, zavezance za plačilo promocijske in turistične takse, obveščamo o številki novega prehodnega računa, na katerega se nakazuje promocijsko in turistično takso v skupnem znesku – za prenočitve po 1. 1. 2019   Številka računa: 0140 7845 0000 019 TURISTIČNA IN PROMOCIJSKA TAKSA – OBČINE GORJE   Ponovno..
Beri več

DIMNIKARSKE STORITVE

DIMNIKARSKE STORITVE
Spoštovani,   obveščamo vas, da je Dimnikarstvo, Primož Rauter s.p. zaključil z opravljanjem dimnikarske dejavnosti.    Na podlagi 18. člena Zakona o dimnikarskih storitvah mora uporabnik dimnikarskih storitev izbrati dimnikarsko družbo, zato predlagamo, da si v čim krajšem času poiščete novo dimnikarsko..
Beri več

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV

NEPRAVILNO IN NEODGOVORNO ODLAGANJE ODPADKOV
Primeri nepravilnega in neodgovornega odlaganja odpadkov na eko otokih in v naravi:  Glede na to, da lahko vsak občan Občine Gorje na leto pripelje 1,5 m3 gradbenega materiala na Zbirni center Bled BREZPLAČNO, je odlaganje gradbenih odpadkov na EKO otokih NEDOPUSTNO! Več na spletni strani Infrastrukture Bled.    Vandalizem in objestnost!   Zbiranje kosovnih odpadkov na prevzemnih mestih. Kosovne odpadke, po vašem predhodnem..
Beri več
12