Občina Gorje - Zimska slika 2017_1
Občina Gorje - Zimska slika 2017_3
Občina Gorje - Zimska slika 2017_4
Občina Gorje - Zimska slika 2017_6
Občina Gorje - zimska 2018
Občina Gorje - zimska 2 2018
Občina Gorje - zimska 3 2018
Občina Gorje - zimska 4 2018
Občina Gorje - zmska 5 2018

POZIV za zbiranje predlogov za člane stalnih..

Poziv Soglasje kandidata/kandidatke
Beri več

DIMNIKARSKE STORITVE

DIMNIKARSKE STORITVE
Spoštovani,   obveščamo vas, da je Dimnikarstvo, Primož Rauter s.p. zaključil z opravljanjem dimnikarske dejavnosti.    Na podlagi 18. člena Zakona o dimnikarskih storitvah mora uporabnik dimnikarskih storitev izbrati dimnikarsko družbo, zato predlagamo, da si v čim krajšem času poiščete novo dimnikarsko..
Beri več

DELAVNICA Z NASLOVOM "DOBRA HIGIENSKA PRAKSA OZ...

DELAVNICA Z NASLOVOM

Beri več

OCENJEVANJE ŠKODE ZARADI POSLEDIC NEURJA Z..

OCENJEVANJE ŠKODE ZARADI POSLEDIC NEURJA Z MOČNIM VETROM IN POPLAVAMI 29. IN 30. OKTOBRA 2018
Prijavo škode na zasebnih zemljiščih, gozdovih, cestah bo Občinska uprava sprejemala do 23.11.2018 do 12. ure. Na podlagi prijav bo Občinska komsija za ocenjvenje škode opravila ogled in vsa administrativna dela v zvezi s prijavo na Upravo za zaščito in reševanje.    Prijave pošljete na ....     Prijava naj vsebuje točno lokacijo (parc. št. in k.o.), lastnika zemljišča in kontaktne podatke. Zaželjene so tudi..
Beri več

ZDRAVSTVENO - VZGOJNE DELAVNICE

Zdravstveno vzgojni center Bled - Bohinj vabi na zdravstevno- vzgojne delavnice:   6. 11. 2018 ob 9.00 vas vabimo na delavnico Uživajmo v zdravju, kjer boste pridobili informacije o pomenu zdravega življenjskega sloga za ohranjanje in krepitev zdravja, preprečevanje nastanka kroničnih bolezni oziroma kakovostnejše življenje z že obstoječo kronično boleznijo.   14.11.2018 obeležujemo svetovni dan sladkorne bolezni, zato bomo ob..
Beri več

"REZULTATI" ČIŠČENJA KANALIZACIJSKIH SISTEMOV V..

Podjetje Wte Wassertechnik Gmbh podružnica Kranjska Gora, kot koncesionar, opravlja redno čiščenje kanalizacijskih sistemov v Občini Gorje. Ob zadnjem čiščenju so naleteli na predmete, ki NE SODIJO v kanalizacijski sistem. Med drugim so pri čiščenju v naselju Spodnje Gorje naleteli na veliko količino betona, ki ga je nekdo zlil v kanal ter večje število kamenja, ki glede na njihovo velikost niso sami prišli v kanalizacijski..
Beri več

POSTOPEK SPREJEMANJA OBČINSKEGA PODROBNEGA..

POSTOPEK SPREJEMANJA OBČINSKEGA PODROBNEGA PROSTORSKEGA NAČRTA VRŠČE
Po javni razgrnitvi je Občinska uprava Občine Gorje preverila in zbrala vse prispele pripombe. Iz pripomb je bilo razvidno, da bo za preverbo določenih pripomb potrebno izvesti še dodatne študije (predvsem za vzpostavitev parkirišč izven naselij), zato se postopek še ni nadaljeval. Pred samo izvedbo oziroma morebitnimi popravki Občinskega podrobnega prostorskega načrta se bo Občinska uprava Občine Gorje prepričala, da bodo spremembe..
Beri več
12

PUST LAČNIH UST 2018

OBNOVA STREHE NA MRLIŠKIH VEŽICAH

SANACIJA STREHE NA OSNOVNI ŠOLI GORJE

OTVORITEV CESTE V PODHOMU - KLINARJEV KLANEC

OBČINSKA PROSLAVA 2017

REKONSTRUKCIJA OBČINSKE CESTE V PODHOMU - KLINARJEV KLANEC

UREDITEV PLOČNIKA OB REGIONALNI CESTI GORJE - KRNICA